Nieuws

9-2019

PTD 1090, voor de controle van de TD 1261 en 1107 thermometer, het automatisch kalibreren / justeren van de TD 1107. In een aluminium koffer.

Prior Medical Systems introduceert de PTD 1090, een kalibratie apparaat voor onze thermometer 1107 en 1261. Het unieke van het product is dat de thermometer indien deze afwijkt, automatisch gejusteerd wordt. Dit scheelt tijd. Ook kunnen de resultaten eenvoudig gedownload worden.

Weer een idee om de administratie te reduceren.

Prior Medical systems introduceert de Armband met alarmknop

In de armband PB19-4 zit een low energy tag. 

De tag in combinatie met het ontvangst station helpen verwarde patiënten veilig te houden. Bij zwaardere afdelingen kan dit moeilijk zijn. Tags kunnen echter onmiddellijk een zorgverlener waarschuwen waar verdwaalde patiënten zijn . Dit betekent dat zorgverleners of artsen indien nodig de patiënten snel kunnen lokaliseren. Bovendien kunnen tags worden geconfigureerd om personeel te waarschuwen als een patiënt uit vooraf gedefinieerde gebieden wandelt. Dergelijke oplossingen houden patiënten veilig, verminderen gevaarlijke situaties en verminderen problemen aangaande aansprakelijkheid. Ook in situaties met lage personeelsbezetting houdt het verzorgend personneel eenvoudig overzicht. 

Privacy Verklaring

Wij hebben onze privacy verklaring aangepast. Als u deze wilt inzien kunt u deze vinden onder 'downloads' of direct door hier te klikken.

1-2018 Producten in de spotlight: 

FMS 4400 weegschaal ter controle van gewicht infuuszakken. Klasse III.
Weegschaal wordt aan infuusstandaard tussen standaard en infuuszak gehangen.
Vooral handig bij thuisdialyse van patiënten. Maar ook in het ziekenhuis.
 
 
Bekijk het product hier of download onze folder.

Thermometer 1241 B, zeer snelle infrarood  voorhoofd thermometer. Spaar milieu, geen dopjes nodig. Snel en patiënt vriendelijk.

Bekijk het product hier of download onze folder.

Nieuwe samenwerking!

Prior Medical Systems is een nieuwe samenwerking aangegaan met Protocolbuster.

Protocolbuster is een bedrijf dat software levert voor de borging van het convenant ‘Veilige toepassing medische technologie in het ziekenhuis’. Het bedrijf levert verschillende modules die het mogelijk maken onderhoud te plannen, beschrijven, registreren en gedeeltelijk automatiseren zodat onderhoud aan medische apparatuur te allen tijde volgens dezelfde stappen wordt uitgevoerd en de gegevens hierover bewaard blijven.

Daarnaast heeft Protocolbuster modules voor locatiebepaling en gebruikersinstructie voor de apparatuur.

Al deze modules samen zorgen ervoor dat onderhoud juist wordt uitgevoerd en geregistreerd, de locatie van de apparatuur bekend is en de gebruiker weet hoe hij of zij deze moet bedienen. Voor meer informatie gaat u naar www.protocolbuster.com

 Prior Medical Systems gebruikt de servicemodule van Protocolbuster voor de online service.

 

 

 

 

BMI calculator

Lengte:
Cm
Gewicht:
Kg
Uw Body Mass Index is::
0