Prior Medical Systems - Medische Meetapparatuur

Prior Medical Systems richt zich op het leveren van produkten en systemen die de vitale elementen van de Early Warning Score meten.

Meten is bepalend voor het stellen van een  diagnose. De gegevens die bijna altijd nodig zijn : gewicht, temperatuur, bloeddruk, hartslag , saturatie.  Lengte is in veel disciplines ook een belangrijke grootheid.

Meten betekent ook steeds meer monitoren. Prior Medical Systems ontwikkelt met zijn partners systemen die de administratieve lasten van alle disciplines verminderen. Maar ook systemen die de medewerkers in de zorg helpen patiënten het beste te geven.

De eisen die aan de nauwkeurigheid gesteld wordt, zijn in de loop der jaren aangescherpt. Instellingen in de gezondheidszorg willen dat hun meetapparatuur aan die eisen voldoet.

Prior Medical Systems, heeft als visie in de gezondheidszorg  een partner te zijn, die de zorg voor de basis meetapparatuur regelt.  En wij willen professionals helpen zo veel mogelijk  met hun vak bezig te zijn en zo min mogelijk met papier.

Hoe realiseert Prior Medical Systems dit ? Door :

Het altijd up to date houden van de produkten aan de eisen

Het totaal verzorgen van de technische staat van de produkten zonder dat dit de normale bedrijfsvoering verstoort.

Het verzorgen van een goede rapportage naar alle relevante afdelingen

Het bieden van een budget garantie.

Prior Medical Systems combineert levering, onderhoud en kalibreren. Alles in 1 hand, met een gespecialiseerde groep medewerkers, grote know how en flexibiliteit door de in huis productie faciliteiten.

Maak kennis met:

 

Onze partners:

Protocolbuster

 

BMI calculator

Lengte:
Cm
Gewicht:
Kg
Uw Body Mass Index is::
0